• Deze website gaat verdwijnen! Bestel nu via de nieuwe website!
  • Nieuwe website: Oplayjo.com!
  • Toch downloads besteld? Levertijd = 3 dagen
  • Bestellen niet meer mogelijk vanaf 1 juni 2023.

Meest gestelde vraag

Gepubliceerd op 30 september 2020 om 21:35

Dagelijks krijg ik heel veel vragen of bepaalde producten nog terug in voorraad komen. 

Voor ik een antwoord geef op deze vraag, wil ik jullie eerst even iets anders vertellen. 

Jolien in de klas is ontstaan tijdens mijn stagejaren waarbij ik met de wereld wou delen wat ik maakte voor de kleuters. Dit is geëvolueerd naar zelf prenten te tekenen en uiteindelijk uitgegroeid tot het uitbouwen van een webshop. 

De webshop is snel gegroeid ( en doet dit nog steeds) en doordat ik als kleuterjuf maar moeilijk werk vond in West- vlaanderen is Jolien in de klas volledig mijn job geworden. 

Het runnen van de webshop, het verpakken van de bestellingen, het tekenen van de prenten, het bedenken van de spelletjes, de website beheren, ... het zijn allemaal dingen die ik helemaal zelf op mijn eentje doe, maar ook... de houten materialen maken door te zagen, schuren en schilderen doe ik allemaal op mijn eentje. Best veel om alles alleen te doen dus, maar we doen het met zoveel creativiteit.

Doordat alle materialen dus handgemaakt zijn en ik alles op mijn eentje doe, vergt het dus wat tijd om bepaalde materialen terug in voorraad te krijgen. Ik hoop dat jullie dat kunnen begrijpen en hiervoor begrip en geduld voor kunnen hebben. 

 

Momenteel is de meest gestelde vraag: ' Komt ... nog terug in voorraad?'. Dat is vooral gericht op de bouwpaddenstoelen, parelpaddenstoelen en de nieuwe draaischijven. 

Ja alle materialen komen nog terug in voorraad, eind deze week zouden er al een aantal nieuwe draaischijven worden aangevuld en misschien ook wel nog parelpaddenstoelen. De bouwpaddenstoelen zullen volgende week terug aangevuld worden, aangezien ik deze week de voorraad voor de gereserveerde bestellingen maak. 

 

Wat betreft de materialen rond Kerstmis, waar ik ook al vragen rond kreeg, ik start midden deze maand met deze voorraad en deze zou verwacht worden in de maand november.

 

Volg dus  zeker de facebookpagina en instagram als je niets wil missen.

Heb je een andere vraag? Kijk dan gerust eens tussen de ' veelgestelde vragen' en wie weet staat je antwoord daar tussen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Sandra Gielis
3 jaar geleden

Heeft u patroonkaarten van de bekende sorteerbeertjes?